Skip to content

Gratis VIP Menucard!

Pris: 
0,-
Område: Hele Danmark

Jeg har fået mulighed for i en begrænset periode at give nogle gratis VIP MenuCards ud, som normalt koster 499 kroner. MenuCard er et rabatkort, der hver dag giver 30-50% rabat på 180 restauranter i landet. Der kommer flere restauranter til hver uge. Skynd dig at få et kort, mens jeg kan give det gratis. Derefter koster det 499 kroner igen. Det er en super fed måde at spare penge på, når man vil ud og spise, og desuden er der andre tilbud som Menuspot, der kører forskellige kampagner alt efter by og Menudrink! Så tag at blive medlem - det skader jo ikke!

Så bestil et gratis Menucard på:
http://www.menucard.dk/gratis4933

Du sparer først og fremmest et års abonnement på 499 kr, og derefter er der 30-50% rabat på 180 restauranter i landet. Og der er desuden andre tilbud som Menuspot, der kører forskellige kampagner alt efter by og Menudrink! Så tag at blive medlem!

Dette kort gælder 365 dage fra den dag du modtager kortet, og derefter skal man vælge mellem VIP medlemskab for 499 kr for hvert år eller udmeldelse, men Menucard sender dig en mail, og advarer inden kortets udløb, da man automatisk fortsætter med et medlemskab på 499 kr pr.

Oprettet: 30 apr 2012 - 01:18
Kontakt annoncøren (Opret konto)
Alle brugerens annoncer